PROFESIONALNI TEČAJEVI

Dive master

53,09 €  (400,00 kn)

Prijavi se

Postani voditelj koji savjetuje i motivira druge. Stekni sveobuhvatno znanje o ronjenju i sposobnosti nadzora i budi uzor roniocima diljem svijeta.

Divemaster tečaj je prva razina profesionalnih tečajeva.

Divemaster tečaj mogu upisati rescue ronioci ili ista razina obuke neke druge organizacije koji imaju najmanje 18 godina.Assistant Instructor” Voliš ljude i imaš strast za ronjenjem? Postani PADI instruktor. Podučavanje ronjenja omogućit će ti da svoju ljubav prema vodenom svijetu podijeliš s drugima dok radiš ono što voliš – biti u, oko i pod vodom.

PADI Open Water Scuba instruktori i PADI Assistant instruktori su najtraženije ronilačke kvalifikacije diljem svijeta upravo zbog toga što su ti instruktori završili program koji postavlja standard za obuku stručnjaka za ronjenje.

Nakon uspješno zavrenog tečaja postajete PADI Assistant Instructor. Kada ste spremni za napredak, slijedeći korak je Open Water Scuba instruktor.

Svaki divemaster može upisati PADI Assistant instructor tečaj.

TEČAJEVI TEHNIČKOG RONJENJA

Prijavi se

PADI Self-Reliant Diver

Iako većinom roni u grupi ili s partnerom,  iskusni ronilac možda želi ili mora moći zaroniti sam. Tijekom tečaja, saznat ćeš više o mogućim rizicima ronjenja bez partnera kao i vrijednosti back-up opreme i potrebne sigurnosne opreme.

Stekni samopouzdanje za ronjenja s partnerom i samostalna ronjenja. Ovaj tečaj idealan je za fotografe, videografe i profesionalce i nije usmjeren samo na solo ronjenje, nego i na to da nakon njega postaneš samodostatan, bilo u paru ili timu. Postat ćeš bolje pripremljeni ronilac, bez obzira na situaciju.

172,54 €  (1.300,00 kn)

Otkrij tehničko ronjenje

Ovaj kratki tečaj osmišljen je da bi roniocima dao uvid u to kako zapravo izgleda tehničko ronjenje. Ako te zanima kakav je osjećaj roniti u kompletnoj opremi za tehničko ronjenje i želiš savladati nekoliko osnovnih vještina tehničkog ronjenja, upiši ovaj tečaj i saznaj sve što te interesiralo o ovoj vrsti ronjenja i je li ono pravi odabir za tebe.

Za Discover Tec si kvalificiran ako imaš Open Water Diver kategoriju i najmanje 18 godina.

66,36 €  (500,00 kn)

Tec Gas Blender

Biti Tec Gas Blender ključan je posao u ronilačkom centru. PADI Enriched Air Diver je najpopularniji ronilački tečaj, a broj tehničkih ronioca je u porastu, što znači da mnogi ronioci žele roniti raznim mješavinama plinova. Ovaj tečaj će te naučiti kako miješati plinove obogaćene kisikom i plinove na na bazi helija pomoću jedne ili više metoda miješanja.

152,63 €  (1.150,00 kn)

Tec 40

Tečaj PADI Tec 40 označava granicu rekreativnog i tehničkog ronjenja. Tečaj premošćuje jaz između rekreativnog ronjenja i potpunog tehničkog dubinskog dekompresijskog ronjenja, a tijekom njega ćeš steći iskustvo i započeti graditi znanja i vještine potrebne za nastavak naobrazbe u tehničkom ronjenju.

(cijena na upit)

Tec 45

Tec 45 tečaj je drugi dio programa Tehničkog ronjenja. Nauči planirati i izvršiti ponavljajuće dekompresijske urone u kompletnoj opremi za tehničko ronjenje, koja može biti ili backmount ili sidemount. Također, naučit ćeš raditi urone s ubrzanom dekompresijom pomoću EANx-a ili čistog kisika. Ovo je tečaj na kojem ćeš odlučiti prihvatiti izazov i postati tehnički ronilac.

(cijena na upit)

Tec 50

Treći dio programa Tehničkog ronjenja je Tec 50. Kao Tec 50 ronilac, pokazuješ da si razvio kompetentnost kao tec ronilac i imaš vještine za ronjenje do maksimalno 50 metara dubine. Naučit ćeš kako napraviti produženo ronjenje s ubrzanom dekompresijom koristeći do dva plina za dekompresiju. Stjecanje certifikata Tec 50 otvorit će ti  vrata dubljim ronilačkim ekspedicijama i Trimix tečajevima.

(cijena na upit)