OTKRIJTE RONJENJE

NIKADA NISTE RONILI?
VRIJEME JE DA OTKRIJETE RONJENJE!

53,09 €  (400,00 kn)

Prijavi se

Oduvijek si se pitao kakav je osjećaj disati pod vodom? Želiš probati roniti, no nisi siguran da si spreman za cjeloviti tečaj ronjenja? Onda je Discover Scuba Diving pravi program za tebe! Iako nije kategoriziran kao klasični tečaj ronjenja, Discover Scuba Diving program je brz i jednostavan uvod u ono što ti je potrebno za istraživanje podvodnog svijeta. Da bi se prijavio za ovo iskustvo, moraš imati najmanje 10 godina, a prethodno iskustvo u ronjenju nije ti potrebno. Ovisno o godišnjem dobu, program možeš pohađati u bazenu ili u moru.

Naučit ćeš osnovne vještine potrebne za ronjenje i sigurnost pod vodom, upoznati se s ronilačkom opremom, svladati njezino pravilno korištenje i saznati kako disati pod vodom. Dobit ćeš i sve informacije o tome kako možeš postati certificirani ronilac kroz tečaj.

Sve to, naravno, uz nadzor certificiranih instruktora s dugogodišnjim iskustvom.

NAJPOPULARNIJI TEČAJ RONJENJA NA SVIJETU

POČETNI TEČAJ RONJENJA

371,62 €  (2.800,00 kn)

Prijavi se

PADI® Open Water Diver tečaj – najpoznatiji i najpopularniji ronilački tečaj u svijetu. Oduvijek si želio upisati školu ronjenja, doživjeti neusporedivu avanturu i otkriti svijet ispod valova? Stekni certifikat ronjenja s PADI® Open Water Diver tečajem – najpopularnijim i najpoznatijim ronilačkim tečajem u svijetu.

Milijuni ljudi naučili su roniti i otkrivati čuda vodenog svijeta upravo kroz ovaj tečaj. Da bi se upisao na PADI Open Water Diver ili Junior Open Water Diver moraš biti stariji od 10 godina, a prethodno iskustvo u ronjenju ti nije potrebno.

USAVRŠITE VJEŠTINU RONJENJA

NAPREDNI TEČAJ RONJENJA

318,53 €  (2.400,00 kn)

Prijavi se

Advanced Open Water Diver

Ovaj tečaj možeš upisati nakon uspješno položenog tečaja PADI Open Water Diver ili iste razine obuke neke druge ronilačke organizacije. Ne moraš biti “napredni” da bi mogao pohađati tečaj – samo moraš uživati pod vodom i željeti naučiti više.

Kroz tečaj ćeš unaprijediti svoje znanje i vještinu ronjenja. Pomoći će ti u izgradnji povjerenja i proširenju ronilačkih sposobnosti, a da bi ga upisao, moraš imati najmanje 12 godina.

 

NAJKORISNIJI TEČAJ KOJI ĆEŠ IKADA POHAĐATI

RESCUE TEČAJ

371,62 €  (2.800,00 kn)

Prijavi se

Ronioci opisuju Rescue Diver tečaj kao najzahtjevniji, ali i najkorisniji tečaj koji su ikada pohađali. Zašto? Zato što su naučili spriječiti moguće probleme i nezgode u vodi i na pravi način reagirati u kriznim situacijama.

Postani sigurniji u svoje ronilačke vještine znajući da možeš pomoći drugima ako je potrebno. Postani bolji ronilački partner edukacijom i učenjem rješavanja problema.

Rescue Diver tečaj možeš upisati ako si napredni ronilac i navršio si 12 godina. Također moraš imati Emergency First Response Primary and Secondary Care (CPR and First Aid) položen tijekom posljednja 24 mjeseca (spomenuti trening možeš dovršiti tijekom Rescue Diver tečaja).

 

POSTANI NAJBOLJI OD NAJBOLJIH

MASTER SCUBA DIVER CERTIFIKAT

Prijavi se

Pridruži se najboljima od najboljih u rekreacijskom ronjenju i živi ronilački život kao Master Scuba Diver. Diploma Master Scuba Diver stavlja te u elitnu skupinu uglednih ronioca koji su stekli ovaj naziv kroz iskustvo i ronilačku obuku.

Put počinje stjecanjem Open Water Diver certifikata, a nastavlja se polaganjem Advanced Open Water Diver i Rescue Diver certifikata. Uz to, moraš položiti i pet tečajeva specijalnosti i upisati najmanje 50 zarona u svoju knjižicu zarona.

Cilj svakog ronioca koji ima najmanje 12 godina trebao bi biti stjecanje Master Scuba Diver certifikata.

TEČAJEVI SPECIJALNOSTI

Prijavi se

Deep Diver

Zaroni sigurno na dubinu do 40 m i istraži netaknuti podmorski svijet. Nauči kako planirati i organizirati ronjenje, upravljati zalihom zraka i kontrolirati plovnost.

265,45 €  (2.000,00 kn)

Dry Suit Diver

Završetak ovog tečaja će smanjiti tvoja ronilačka ograničenja i proširiti ti mogućnosti ronjenja. Suho odijelo će ti pomoći u izolaciji od vrlo hladne vode i omogućiti ti zarone o kojima si do sad samo sanjao.

199,08 €  (1.500,00 kn)  (u cijenu je uključen najam suhog odijela)

252,17 €  (1.900,00 kn) (uključen najam suhog odijela)

Enriched Air Diver

Ronjenje s obogaćenim zrakom nitrox produžit će tvoj boravak pod vodom, pogotovo pri uzastopnim uronima. Stoga ni ne čudi što je ovo najpopularniji specijalistički tečaj.

152,63 €  (1.150,00 kn)

Equipment Specialist

Stekni osnovna znanja o načinu funkcioniranja ronilačke opreme. Nauči obavljati osnovne popravke i prilagodbe ronilačke opreme kao i rutinske postupke njege i održavanja.

152,63 €  (1.150,00 kn)

Night Diver

Pomisao o noćnom uronu je istovremeno zastrašujuća i privlačna. Ako si se pitao što se događa pod površinom mora nakon zalaska sunca, ovo je idealan tečaj za tebe.

199,08 €  (1.500,00 kn)

Peak Performance Buoyancy

Promatraj podvodni svijet i njegove stanovnike bez ometanja njihove okoline. Poboljšaj vještine plovnosti koje si naučii na početnom tečaju i podigni ih na višu razinu.

152,63 €  (1.150,00 kn)

Search and Recovery Diver

Pobrini se za svari koje su pale (ili su namjerno bačene) u vodu. Svladaj učinkovite načine pretraživanja dna i upotrebu lifting baga.

152,63 €  (1.150,00 kn)

Underwater Navigator

Dovedi svoje podvodne sposobnosti orijentacije do savršenstva i nauči preciznije koristiti kompas.

159,27 €  (1.200,00 kn)

Wreck Diver

Brodovi, zrakoplovi, pa čak i automobili – fascinantni su za istraživanje i obično puni podvodnog života. Svaka ronilačka olupina nudi priliku za novu avanturu i jedinstveno otkriće. Postani podvodni Indiana Jones!

264,45 €  (2.000,00 kn)