Emergency First Response tečajevi

Osposobljavanje za pružanje prve pomoći fokusira se na izgradnju povjerenja u laike koji žele pomoći i povećanje njihove spremnosti da reagiraju kada su suočeni s medicinski hitnim slučajevima. Sudionici kolegija uče slijediti korake za hitnu skrb i praksu primjene vještina prve pomoći.

Prijavi se

Kardiopulmonalna reanimacija (CPR)

Sudionici uče kako reagirati u po život opasnim situacijama, kako reanimirati unesrećenu osobu i nastaviti pratiti njezine vitalne funkcije kako bi mu povećali šansu za preživljavanjem do dolaska Hitne pomoći.

Prva pomoć

Mnoge nezgode nisu opasne po život i ne zahtijevaju hitne medicinske usluge, a ponekad se na dolazak Hitne pomoći dugo čeka ili je nedostupna. Na ovom tečaju polaznici će naučiti kako pružiti prvu pomoć i smanjiti rizik od težih posljedica nesreće.

Pomoć za djecu

Polaznici će naučiti primijeniti vještine i tehnike prve pomoći za dojenčad i djecu. Tečaj je prvenstveno namijenjen onima koji rade s djecom, a često je integriran u tečajeve primarne (Kardiopulmonalna reanimacija – CPR) i sekundarne (Prva pomoć) njege unesrećenih.

Reanimacija i uporaba defibrilatora (CPR i AED)

Polaznici će savladati pružanje kardiopulmonalne reanimacije i korištenje automatiziranog vanjskog defibrilatora.

Paket Prva pomoć, reanimacija i uporaba defibrilatora (CPR i AED)

129,40 €  (975,00 kn)

 

EFR Refresher

Poželjno se svake 2 godine podsjetiti na tehnike i testirati znanje pružanja prve pomoći. Usredotočujući se na ključne vještine, ovaj tečaj polaznicima omogućava da budeu u tijeku i spremni pomoći kada je to potrebno.

66,36 €  (500,00 kn)

Emergency Oxygen Provider

Naučite prepoznati bolesti ronjenja koje se mogu liječiti kisikom i budite spremni pružiti pomoć.
Ovaj tečaj nema preduvjeta niti dobnih granica, otvoren je za sve koji žele znati kako i kada koristiti kisik za hitne slučajeve i koji su spremni pomoći drugima u slučaju potrebe.

129,40 €  (975,00 kn)