Tomislav Bosnar
PADI Master Instruktor

Zaroni s nama u podmorsku avanturu! Tim profesionalnih instruktora ronjenja koji vas čekaju u TOM’S DIVE SPOT-u iza sebe ima dvadeset godina iskustva vođenja djece i odraslih kroz kvalitetnu, sigurnu i profesionalnu obuku ronjenja.

Naši tečajevi su osmišljeni tako da ti pomognu u razvoju i širenju interesa i znanja uz koje ćeš, sigurno i potpuno, moći uživati ​​u ovoj jedinstvenoj aktivnosti. Pružamo obuku za sve razine – od novaka do instruktora.

Nudimo širok raspon PADI ronilačkih tečajeva i fokusiramo se na sigurnost, kvalitetu i očuvanje našeg podmorja.

Također nudimo “tailor made” ronilačke pakete jer želimo udovoljiti interesu, iskustvu i sklonostima svakog ronioca. Ako u ponudi tečajeva ne pronađeš ono što te interesira, slobodno nas kontaktiraj – prilagodit ćemo se tvojim potrebama!

Uz dugogodišnje iskustvo u ronjenju, nudimo prodaju i najam kvalitetne opreme koju redovito pregledavamo i održavamo.

Cilj nam je oduvijek bio stvaranje profesionalnog, poznatog i prijateljski usmjerenog ronilačkog centra koji će ti pružiti visoku kvalitetu nastave i usluge, aktualne i relevantne sadržaje te opremu visokog standarda i probuditi osjećaj ljubavi i odgovornosti za podmorje. Ponosni smo što ti možemo pružiti najvišu razinu usluge!

Ovdje smo za tebe – odgovorit ćemo na sve tvoje upite i bit će nam zadovoljstvo pružiti ti informacije koje trebaš da bi odabrao tečaj ili izabrao potrebnu opremu.

Tvoja ronilačka avantura počinje onog trenutka kad kročiš kroz naša vrata. Dobrodošao!

Kontaktirajte nas

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.